Megoldások

Kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj, ha a megoldásokról többet szeretnél megtudni.

Keress megoldásra, cégre vagy iparágra!

Mit keresel?
Jelenleg 148 megoldás közül választhatsz
Kategória: Szoftver megoldások

4iG Cybersecurity - komplex kiberbiztonsági szolgáltatások és technológiák

4iG Cybersecurity és SOC

A 4iG megoldást kínál a digitális üzletmenet és az adatok teljes életciklusának biztonságossá tételére. Az új alkalmazások fejlesztése, rendszerek építése a biztonsági követelmények meghatározásával kezdődik, legyen akár jogszabályi, iparági vagy nemzetközi szabvány a mérvadó. Tanácsadóink segítenek felmérni, frissíteni vagy akár létrehozni a cég adatkezelési szabályait, információbiztonsági stratégiáját, szabályzatait, katasztrófa-elhárítási és üzletfolytonossági terveit.

IVSZ tagvállalat
Kategória: Szolgáltatások / Gyártási és Műszaki tanácsadás

4iOP - Ipari digitalizációs platform

4iOP - Ipari digitalizációs platform

A 4iG Ipar 4.0 megoldásaival a termelési, gyártási, a technológiai és a logisztikai folyamatok összekapcsolhatók. A 4iOP a 4iG által kifejlesztett ipari digitalizációs platform, keretrendszer, amely a gyártás minden szintjére képes általában nem „dobozos”, hanem hanem egyedi igényekre szabott, gyártási folyamatokat segítő megoldásokat kínálni. Ez a platform modulárisan is felépíthető, így nem szükséges a teljes end-to-end rendszert megvenni, mivel ez már önmagában jól skálázható.

IVSZ tagvállalat
Kategória: Szoftver megoldások

MomoCRM értékesítés támogatás és folyamatautomatizálás

MomoCRM

A MomoCRM szoftver egy olyan megoldást kínál, amellyel egy helyen kezelheted céged értékesítését, ügyfélkapcsolatait, számlázását, teendőit, dokumentumait és marketing kampányait. Működésed automatizálhatod és bevétel növekedést érhetsz el úgy, hogy közben időt takarítasz meg.

IVSZ tagvállalat MKIK Modern Vállalkozások Program minősített szállító
Kategória: Szoftver megoldások

eDCM

Elektronikus karbantartás- és termelés-ütemező alkalmazás

Sajátfejlesztésű kapacitástervező alkalmazásunk megkönnyíti és felgyorsítja a karbantartási és termelési feladatok ütemezését. Hatékonyan kiváltja a korábbi excel, mágnescsík vagy papíralapú felületeket. A termelésütemező felületen össze tudjuk kötni a gépeket az operátorokkal, valamint a betervezett termékekkel a termelés-tervező szoftverekből érkező adatok alapján. Megjeleníthető és ezáltal egymással összehasonlítható az ütemezett és a valós termelés.

IVSZ tagvállalat
Kategória: Szoftver megoldások

prodHost ERP

prodHost Vállalatirányítási rendszer gyártó KKV-k számára

A prodHost vállalatirányítási rendszer egy olyan felhő alapú, forradalmian új termelésirányítást is támogató megoldás, ami felhasználó szám alapú havi szolgáltatási díjfizetési modellel rendelkezik. Továbbá a legmodernebb technológiákat és mesterséges intelligenciát alkalmaz annak érekében, hogy az egyszemélyes manufaktúrák és a legnagyobb cégek is képesek legyenek önállóan bevezetni és üzemeltetni azt.

MKIK Modern Vállalkozások Program minősített szállító ISO 9001-es szabvánnyal rendelkezik
Kategória: Szoftver megoldások

BB Smart Meter

LoRa IOT

Alkalmazásunk LoRaWAN technológiára épül, aminek köszönhetően az ország területén bárhol, rövid idő alatt, minimális költséggel üzembehelyzethető és üzemeltetető irodaházakban, ipari parkokban, ipari telephelyeken, lakóparkokban vagy laókóházakban.

IVSZ tagvállalat MKIK Modern Vállalkozások Program minősített szállító ISO 9001-es szabvánnyal rendelkezik
Kategória: Szolgáltatások / Üzemeltetés

IT rendszerek üzemeltetése

Informatikai rendszergazdaság / rendszerfelügyelet

IT rendszerek üzemeltetése Komplett IT rendszer lecserélése/megtervezése, beállítása és üzemeltetése. Azaz fizikai és virtualizált szerverek, tűzfalak, vpn-ek, adatbázisok (MS SQL, Oracle), linux alapú rendszerek, MS AD, MS Hyperv, VMware. Office 365 és GSuite. Ubiquiti, Mikrotik, Synology, Lenovo, Dell eszközök specialistája. Tetszőleges ERP rendszer: SBO, Navision, Vectory, Serpa, Bigmac, Infomatrix, BDO, Hostware, Kulcsszoft, Octopus, Novitax, IMA, IFS, Deep Voip technológia

IVSZ tagvállalat
Kategória: Szolgáltatások / Üzemeltetés

GSuite / Google Workspace

A Google Felhő Workspace - Gsuite bevezetése / támogatása magyar KKV-k számára

A Google Workspace (korábbi nevén G Suite) olyan szolgáltatáscsomag, amely segítségével a munka és a kommunikáció teljes egésze kiköltözik a felhőbe. Ennek köszönhetően szükségtelenekké válnak a szerverek, sokkal biztonságosabb, gyorsabb és olcsóbb IT hátteret tudsz cégednek biztosítani. A már jól megszokott szoftvereket, gépparkot sem kell lecserélned, a munka a megszokott módon, notebook-on, Windows-on, Outlook-ban, vagy akár egy böngészőablakban is lehetséges.

IVSZ tagvállalat
Kategória: Szolgáltatások / Üzemeltetés

Kompletten Menedzselt Kubernetes Cluster

CMMC

A Datatronic Kompletten Mendzselt Kubernetes Cluster egy nyílt forráskódú technológián alapuló platform, amely nagyméretű tárolók (Konténerek) kezelésére lehet használni. Támogatja az automatikus bevezetéseket, az alkalmazások skálázását, kezeli a konténereket, és figyeli a folyamatokat és a változásokat. Az alkalmazás tulajdonosok és a platformot használó fejlesztőcsapatok jobban összpontosíthatnak termékeik fejlesztésére, mint DevOps tevékenységeikre.

IVSZ tagvállalat ISO 9001-es szabvánnyal rendelkezik