Megoldásszállítók

Kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj, ha a megoldásszállítókról többet szeretnél megtudni.

Keress megoldásra, cégre vagy iparágra!

Mit keresel?
Jelenleg 105 megoldásszállító közül választhatsz

'A robotok nem azért vannak, hogy elvegyék a munkánkat, hanem, hogy kivegyék a robotot a munkánkból!' Történetünk: A kis- és középvállalkozások fejlesztése terén szerzett 13 éves tapasztalat és a leginnovatívabb IT technológia: a Robotic Process Automation by UiPath kombinációjából született meg integrált szolgáltatásunk a folyamatelemzés és robotizált automatizálás. Célunk: Az emberek emberi feladatokat végezzenek. Automatizáció segítségével alkalmazottai időt és energiát nyernek.

Az evosoftnál mérnöki megoldásokat kínálunk kis- és középvállalatok számára mesterséges intelligencia, digitalizáció, ipari automatizálás és beágyazott szoftverfejlesztés területén. Több mint 26 éves vállalati múltunknak és szoftverfejlesztőink mérnöki szakértelmének köszönhetően páratlan szakértelmet kínálunk ügyfeleinknek.

Cégünk több, mint 21 éve készít hazai és nemzetközi vállalatok számára olyan korszerű IT megoldásokat, amikkel hatékonyabban dolgoznak és versenyelőnyhöz jutnak megrendelőink. Missziónk olyan mesterséges intelligencia (MI) alapú rendszerek fejlesztése, amellyel a vállalatok mindennapi munkáját megkönnyítjük. Az elmúlt években több sikeres webinárium és workshop keretében mutattuk meg, hogyan tud már ma segíteni a digitalizáció a különböző iparágakban.

InfoCom szektor SW tesztelési szolgáltatások: felmérés • tanácsadás/tervezés • megvalósítás • oktatás • támogatás/ support

25 éves tapasztalatunknak köszönhetően mindig az adott feladatra leginkább alkalmas megoldást nyújtjuk. Ipari ügyfeleinket egyedi ipari digitalizációs fejlesztésekkel és testreszabható Ipar 4.0 megoldásokkal támogatjuk, többek között kapacitástervező, üzleti tervezést segítő, termelésütemező, és karbantartás-menedzselő szoftverekkel. Ezeket jellemzően bármilyen vállalatirányítási rendszerrel tudjuk integrálni, ahova a keletkezett adatokat a megszokott formátumban vissza is juttatják.

30 éve támogatjuk ügyfeleinket, hogy a működésük tudás és szolgáltatás alapúvá váljon. Ehhez adunk új működési folyamatokat és szabályozási rendszereket, melyek kialakításához üzleti szaktudást, automatizálásukhoz pedig IT eszközöket biztosítunk. Mi piaci szereplők egy komplex, turbulens kiszámíthatatlan piaci környezetben dogozunk. A verseny színtere globális. A termékek életciklusa csökken, az erkölcsi avulás gyorsabb, mint a fizikai.

A 4iG Nyrt. a hazai informatikai és ICT piac egyik meghatározó vállalatcsoportja. A 4iG több, mint 25 éve jelen van az iparági és iparágfüggetlen innovatív technológiák területén. Szolgáltatásainkkal lefedjük a teljes IT életciklust az igény megfogalmazásától a komplex rendszerek kialakításán át a megbízható működés fenntartásáig. Működésünk stabil nagyvállalati alapokra épül, ugyanakkor tevékenységünkben jelen van az agilis, innovatív szemlélet.

Az e-Com Informatika azzal a céllal jött létre, hogy teljes körű ügynökségi és fejlesztői szolgáltatást nyújtva, hatékonyan léphessen fel a marketingkommunikáció és az információ-technológia területén. Hiszünk a másként gondolkodásban, innovatív megközelítésben. Inspiráltak vagyunk abban, hogy folyamatosan fejlődjünk, ezáltal követni tudjuk a digitális világ gyors változásait és munkáinkon keresztül megvalósítsuk partnereink álmait, igényeit.

A Pozi Technologies valósidejű beltéri- és kültéri helymeghatározási rendszere minden gyártási tevékenységet és logisztikai folyamatot átláthatóvá, mérhetővé és hatékonyabbá tesz. Lépésről lépésre, élőben dokumentálja a tevékenységeket, azonosítja és kiküszöböli a logisztikában felmerülő veszteségeket. Állandó gyártásközi leltárt képez, részletes adatokkal támogatja a minőségbiztosítást és biztonságosabb üzemi környezetet teremt.