Megoldásszállítók

Kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj, ha a megoldásszállítókról többet szeretnél megtudni.

Keress megoldásra, cégre vagy iparágra!

Mit keresel?
Jelenleg 101 megoldásszállító közül választhatsz

InfoCom szektor SW tesztelési szolgáltatások: felmérés • tanácsadás/tervezés • megvalósítás • oktatás • támogatás/ support

20+ éves tapasztalatunknak köszönhetően mindig az adott feladatra leginkább alkalmas megoldást nyújtjuk. Profilunk mind az egyedi ipari digitalizációs fejlesztések, mind pedig a testreszabható “kulcsrakész” termékek bevezetése, többek között kapacitástervező, üzleti tervezést segítő, termelés ütemező, és karbantartás-menedzselő szoftverek is. Ezeket jellemzően bármilyen vállalatirányítási rendszerrel tudjuk integrálni, ahova a keletkezett adatokat a megszokott formátumban vissza is juttatják.

30 éve támogatjuk ügyfeleinket, hogy a működésük tudás és szolgáltatás alapúvá váljon. Ehhez adunk új működési folyamatokat és szabályozási rendszereket, melyek kialakításához üzleti szaktudást, automatizálásukhoz pedig IT eszközöket biztosítunk. Mi piaci szereplők egy komplex, turbulens kiszámíthatatlan piaci környezetben dogozunk. A verseny színtere globális. A termékek életciklusa csökken, az erkölcsi avulás gyorsabb, mint a fizikai.

A 4iG Nyrt. a hazai informatikai és ICT piac egyik meghatározó vállalatcsoportja. A 4iG több, mint 25 éve jelen van az iparági és iparágfüggetlen innovatív technológiák területén. Szolgáltatásainkkal lefedjük a teljes IT életciklust az igény megfogalmazásától a komplex rendszerek kialakításán át a megbízható működés fenntartásáig. Működésünk stabil nagyvállalati alapokra épül, ugyanakkor tevékenységünkben jelen van az agilis, innovatív szemlélet.

Az e-Com Informatika azzal a céllal jött létre, hogy teljes körű ügynökségi és fejlesztői szolgáltatást nyújtva, hatékonyan léphessen fel a marketingkommunikáció és az információ-technológia területén. Hiszünk a másként gondolkodásban, innovatív megközelítésben. Inspiráltak vagyunk abban, hogy folyamatosan fejlődjünk, ezáltal követni tudjuk a digitális világ gyors változásait és munkáinkon keresztül megvalósítsuk partnereink álmait, igényeit.

A Pozi Technologies valósidejű beltéri- és kültéri helymeghatározási rendszere minden gyártási tevékenységet és logisztikai folyamatot átláthatóvá, mérhetővé és hatékonyabbá tesz. Lépésről lépésre, élőben dokumentálja a tevékenységeket, azonosítja és kiküszöböli a logisztikában felmerülő veszteségeket. Állandó gyártásközi leltárt képez, részletes adatokkal támogatja a minőségbiztosítást és biztonságosabb üzemi környezetet teremt.

Vállalkozásunk a beágyazott megoldások integrációjára specializálódott, amelyhez teljeskörű megoldást szolgáltat. Ezen túl egyszerűbb cél hardverek tervezésére és gyártáselőkészítésére is van kompetenciánk. Így a nemzetközi szinten is növekvő ipari IoT piacon teljeskörű és komplexitású rendszerek szállítását tudjuk vállalni. Cégünk küldetésének tekinti, hogy a digitális átalakulást segítő, üzleti értéket teremtő, felhasználói élményt nyújtó megoldásokat szállítson a partnereinek.

Szakértelmünket a kétezres évek eleje óta fejlesztjük – Innovatív informatikai technológiákat alkalmazunk (Oracle, Microsoft, MSSQL, Linux, Cloud Native, Kubernetes, Docker, ) – Mély iparági és rendszer-integrációs szakértelmünkkel folyamatosan a legmagasabb értéket szállítjuk ügyfeleinknek

Szervezeteket és szakembereket készítünk fel a digitalizáció kihívásaira és lehetőségeire. Szakértőink és oktatóink gyakorló szakemberek, akik belülről ismerik a vállalati transzformáció kihívásait, várható eredményeit és tudják, hogy a sikerhez milyen módszerekre, technológiákra és kompetenciákra van szükség. Szolgáltatásaink egyének számára nyílt képzés, vállalatok számára szakértői szolgáltatásként kínáljuk.