Informatikai, Távközlési és Elektronikai Vállalkozások Szövetsége és IFKA Közhasznú Nonprofit Kft.

Az IVSZ az informatikai, távközlési és elektronikai iparágak közös platformja. A digitális gazdaság fejlődésének előmozdítója, evangelistája. A közvetlen üzleti célok felett álló ügyek, iparági és társadalmi érdekek képviselője. Iránytű, tudástár és kommunikációs szervezet az üzleti- és politikai döntéshozók támogatására, és az informatikai szektor elismertségének javítására.

Az IVSZ az informatikai, távközlési és elektronikai iparágak közös platformja. A digitális gazdaság fejlődésének előmozdítója, evangelistája. A közvetlen üzleti célok felett álló ügyek, iparági és társadalmi érdekek képviselője. Iránytű, tudástár és kommunikációs szervezet.

Az IFKA a hazai gazdasági, műszaki és innovációs közélet szereplőjeként az elmúlt huszonkét év alatt ismertté és elismertté vált a logisztika, a minőségügy és a környezetvédelem terén. Új feladataink egyike a foglalkoztatás bővítése. Közhasznú tevékenységeinkkel a gazdaság fejlődését ösztönözzük, a kutatás-fejlesztés, szakképzés, logisztika, környezetvédelem és foglalkoztatás terén. Bevételeinket önálló szakmai tevékenységgel teremtjük elő, hazai és EU-s pályázatokból és üzleti tevékenységből, folyamatos szakmai megmérettetés alapján. Szervezetünk a gondos gazdálkodásnak köszönhetően nyereségesen működik, 73 főt foglalkoztatva.