Vegyi- és gyógyszeripari ágazat

A vegyipari ágazat minden más ágazat beszállítója, melynek speciális ágazata a gyógyszeripar a hazai hagyományos iparágainak egyike. Termelési folyamataiban a precíz mérés és adat alapú vezérlés alapkövetelmény. Az áruk nyomon követhetősége a kozmetikai- és gyógyszeriparban is jogszabályban előírt követelmény.

Energiamenedzsmentjében és a speciális logisztikai kihívásaiban is sokat segíthet a digitalizáció. Az újrahasznosítás és a káros anyag kibocsátás csökkentésének feladataiban is komoly szerepet kap a digitális technológia.

Vegyi- és gyógyszeripari ágazat jellemzői

  • 20 Vegyi anyag, termék gyártása
  • 21 Gyógyszergyártás
  • 22 Gumi-, műanyag termék gyártása
  • 23 Nemfém ásványi termék gyártása
  • 4612 Tüzelő- és üzemanyag, érc, fém és vegyipari alapanyag ügynöki nagykereskedelme
  • 4645 Illatszer nagykereskedelme
  • 4646 Gyógyszer, gyógyászati termék nagykereskedelme
  • 4675 Vegyi áru nagykereskedelme
  • 4773 Gyógyszer-kiskereskedelem
  • 4775 Illatszer-kiskereskedelem

Iparági megoldások

Kategória: Szoftver megoldások

Rugalmas termelésütemezést, gyártásoptimalizálást segítő rendszer

OptimAPS

Megoldásunk egyedi lineáris programozási algoritmus segítségével a lehető legalacsonyabb költségre és időre optimalizálja a gyártási menetrendet. A számítások során figyelembe veszi a ciklusidőket, átállási időket is (le-felszerszámozás, anyag felmelegítése). A szoftver arra is képes, hogy valós időben kapott adatokkal (például magas prioritással, újonnan beérkező megrendelés) devianciaelemzést végezzen, és ez alapján tegyen módosítási javaslatot a termelési tervre.

IVSZ tagvállalat ISO 9001-es szabvánnyal rendelkezik
Kategória: Szoftver megoldások

Prediktív és preventív karbantartást támogató rendszer

DSS Maintenance

Futási / üzemidő, és gyártói ajánlás alapján (preventív módon), illetve akár szenzor adatok alapján (prediktív módon) is előrejelezhető az adott gép szervizigénye, valamint figyelemmel kísérhető a kötelező, és eseti karbantartások esedékessége. A gépekhez/alkatrészeikhez bármilyen eseményt rögzíthetnek a szakemberek, így a történetük visszakereshető a teljes életútjuk alatt. Az így kapott digitális tudásbázis alapján könnyen készíthetők vizuálisan is jól ábrázolt, specifikus riportok, elemzések

IVSZ tagvállalat ISO 9001-es szabvánnyal rendelkezik
Kategória: Szoftver megoldások

Üzleti tervezést segítő megoldás

DSS SalesTarget

Vevőnkénti felosztású tervezéssel jól követhetők az ajánlati folyamatok, és az eladási információk. A szoftver negyedévente előrejelzést készít az év végi eredményekről, folyamatosan pontosítva tervektől való eltérés mértékét vevői és üzletág szinten is. A manuális rögzítés mellett bármilyen ERP/CRM rendszerből képes adatokat importálni, így egyetlen helyen, strukturáltan megtalálhatóak a szükséges információk. Dashboard megjelenítéssel a kimutatások, változások azonnal, dinamikusan láthatók.

IVSZ tagvállalat ISO 9001-es szabvánnyal rendelkezik
Kategória: Szoftver megoldások

Sztenderdizált munkavégzést segítő szoftver

DSS Workflow manager

Megoldásunk segítségével rugalmasan paraméterezhető állapottérkép kapható a projektek, feladatok összességéből. Minden feladathoz rendelhető felelős, állapot, dokumentumok, megjegyzések akár állapotátlépési feltételrendszer is. A projektek teljes történetisége visszakövethető, így könnyen elemezhető, mikor és hogyan változtak a döntések következtében. A feladatok automata módon is keletkeztethetők ERP-ből, és a kiszámolt értékeket a rendszer visszatölti, ezáltal csökkentve az adminisztrációt.

IVSZ tagvállalat ISO 9001-es szabvánnyal rendelkezik
Kategória: Szoftver megoldások

Intelligens elektronikus vállalati tartalomkezelő rendszer

M-Files dokumentum- és munkafolyamat kezelő rendszer

M-Files, az elektronikus vállalati tartalomkezelő Az M-Files intelligens dokumentum- és munkafolyamat kezelő megoldás, amely jogosultság szerint, metaadatok alapján gyors hozzáférést biztosít a keresett tartalomhoz a vállalat bármely alapvető üzleti rendszeréből. A kritikus üzleti folyamatok automatizálásával hatékonyabbá válnak ügyviteli folyamataik, biztonságosabbá és gyorsabbá üzleti döntéseik. Nincs több elveszett dokumentum vagy a dokumentumok verziói közötti keresgélés!

MKIK Modern Vállalkozások Program minősített szállító ISO 9001-es szabvánnyal rendelkezik
Kategória: Szoftver megoldások

JobRouter

JobRouter Digital Platform

Az Ön vállalati folyamatainak digitalizációja kompromisszumok nélkül, gyors átfutással - ez a JobRouter.

Kategória: Szoftver megoldások

Kapacitástervező, és munkaidő nyilvántartó rendszer

DSS TimeTracking

TimeTracking megoldásunk segítségével rögzíthetők a munkaidő terv- és tényadatai, amik mérhetővé válnak dolgozói, és projekt szinten is. Csatolhatunk hozzá határiős képesítéseket, így követhetővé válik, melyik szakember milyen munkaállomáson dolgozhat/mikorra kell továbbképzést ütemeznünk. Rendszerintegrációk mentén a gépek munkavégzési ideje is automatikusan rögzítésre kerülhet. Ezen adatok alapján tervezhetővé válik az erőforráslekötés, így allokálható munkaerő a jövőbeni projektekre is.

IVSZ tagvállalat ISO 9001-es szabvánnyal rendelkezik
Kategória: Szoftver megoldások

A.Identify

Gépi látást biztosító rendszer

A mesterséges intelligencia előnyeire építjük a gépi látást biztosító megoldásunkat. Segítségével automatizálható a háromdimenziós tárgyak felismerése, ami lehetővé teszi a termeléshez kapcsolódó termék minőségellenőrzést, illetve az egyes eszközök meghibásodásának azonosításával a további károk megelőzését.

IFKA Magyar Multi Program minősített tanácsadó MKIK Modern Vállalkozások Program minősített szállító ISO 9001-es szabvánnyal rendelkezik
Kategória: Szoftver megoldások

Contracker

Szerződésnyilvántartó rendszer

Vállalkozási, szállítói, adásvételi, keretszerződés egységesen? Kereshető módon? Lehetséges! A nagy mennyiségű, különböző típusú szerződések kezelésére egységesen, közös platformon tudjuk megvalósítani az összes, szerződésekkel kapcsolatos adat, fájl tárolását, követni az ehhez tartozó adminisztrációt.

IFKA Magyar Multi Program minősített tanácsadó MKIK Modern Vállalkozások Program minősített szállító ISO 9001-es szabvánnyal rendelkezik
Kategória: Szoftver megoldások

4iG Cybersecurity - komplex kiberbiztonsági szolgáltatások és technológiák

4iG Cybersecurity és SOC

A 4iG megoldást kínál a digitális üzletmenet és az adatok teljes életciklusának biztonságossá tételére. Az új alkalmazások fejlesztése, rendszerek építése a biztonsági követelmények meghatározásával kezdődik, legyen akár jogszabályi, iparági vagy nemzetközi szabvány a mérvadó. Tanácsadóink segítenek felmérni, frissíteni vagy akár létrehozni a cég adatkezelési szabályait, információbiztonsági stratégiáját, szabályzatait, katasztrófa-elhárítási és üzletfolytonossági terveit.

IVSZ tagvállalat
Kategória: Szolgáltatások / Gyártási és Műszaki tanácsadás

4iOP - Ipari digitalizációs platform

4iOP - Ipari digitalizációs platform

A 4iG Ipar 4.0 megoldásaival a termelési, gyártási, a technológiai és a logisztikai folyamatok összekapcsolhatók. A 4iOP a 4iG által kifejlesztett ipari digitalizációs platform, keretrendszer, amely a gyártás minden szintjére képes általában nem „dobozos”, hanem hanem egyedi igényekre szabott, gyártási folyamatokat segítő megoldásokat kínálni. Ez a platform modulárisan is felépíthető, így nem szükséges a teljes end-to-end rendszert megvenni, mivel ez már önmagában jól skálázható.

IVSZ tagvállalat
Kategória: Szoftver megoldások

DMS One Ultimate

DMSOne Ultimate iratkezelő rendszer

Használja ki dokumentumkezelő rendszerünk által nyújtott határtalan lehetőségeket: szerződéskezelés, munkafolyamat-támogatás, tematikus dokumentumtárak, szerteágazó integrációs kapcsolatok és egyedi fejlesztések teszik átláthatóvá vállalata dokumentumkezelését.

ISO 9001-es szabvánnyal rendelkezik
Kategória: Szoftver megoldások

Európai Virtuális Tűzfalak Cloud platformokhoz

Stormshield Elastic Virtual Appliance megoldások

Az Elastic Virtual Appliance megoldások alkalmazkodnak a hipervizoron allokált erőforrásokhoz. Virtuális környezetek védelme • A virtuális hálózatok szegmentálása • Biztonságos kommunikáció site-to-site • A mobil hozzáférések védelme Költségcsökkentések • Alkalmazkodás a hipervizor erőforrásaihoz • Optimális RAM és vCPU fogyasztás Hordozhatóság • Áttérés egyik Cloud platformról a másikra (Citrix, Microsoft Hyper-V, VMWare, KVM, Microsoft Azure, Amazon Web Szolgáltatások)

Kategória: Szoftver megoldások

eDCM

Elektronikus karbantartás- és termelés-ütemező alkalmazás

Sajátfejlesztésű kapacitástervező alkalmazásunk megkönnyíti és felgyorsítja a karbantartási és termelési feladatok ütemezését. Hatékonyan kiváltja a korábbi excel, mágnescsík vagy papíralapú felületeket. A termelésütemező felületen össze tudjuk kötni a gépeket az operátorokkal, valamint a betervezett termékekkel a termelés-tervező szoftverekből érkező adatok alapján. Megjeleníthető és ezáltal egymással összehasonlítható az ütemezett és a valós termelés.

IVSZ tagvállalat
Kategória: Szoftver megoldások

prodHost ERP

prodHost Vállalatirányítási rendszer gyártó KKV-k számára

A prodHost vállalatirányítási rendszer egy olyan felhő alapú, forradalmian új termelésirányítást is támogató megoldás, ami felhasználó szám alapú havi szolgáltatási díjfizetési modellel rendelkezik. Továbbá a legmodernebb technológiákat és mesterséges intelligenciát alkalmaz annak érekében, hogy az egyszemélyes manufaktúrák és a legnagyobb cégek is képesek legyenek önállóan bevezetni és üzemeltetni azt.

MKIK Modern Vállalkozások Program minősített szállító ISO 9001-es szabvánnyal rendelkezik
Kategória: Szoftver megoldások

Digitális gyártási- és robotszimulációs megoldások

RobotExpert, RoboDK, Process Simulate, Tecnomatix, ALPHACAM Robot, WORKNC Robot

Az Enterprise Group robotprogramozás és -szimuláció terén kínál megoldásokat pozicionálási mozgásokat végző anyagmozgató vagy szerelő műveletekre és a kötött pályás műveletekre (megmunkálások). Egyetlen robot vagy egyszerű gyártócella kezelésére a ROBODK robotszimulációs, illetve komplex cellák esetében a ROBOTEXPERT megoldását ajánljuk. A teljes gyártósor szimulációjának elvégzésre a PROCESS SIMULATE, a pályák programozásához az ALPHACAM és WORKNC alapú robotprogramozási megoldásokat ajánljuk.

Kategória: Szoftver megoldások

PLM megoldások

Teamcenter

A Teamcenter egy olyan PLM rendszer, amely elősegíti a felhasználók számára a költségek csökkentését azáltal, hogy lehetővé teszi minden érdekelt számára a gyors adathozzáférést, valamint a meglévő adatok hatékony felhasználását. A Teamcenter segítségével a megfelelő információ a megfelelő helyen áll rendelkezésre, így mindig megalapozott döntések hozhatók a tervezéstől, a fejlesztésen és a gyártáson át, egészen a karbantartásig.

Kategória: Szoftver megoldások

Digitális termeléstámogatási megoldások

Opcenter APS

Az Opcenter APS termeléstervező és -ütemező szoftver a gyártási folyamatok követésének és tervezésének hatékony integrációját kínálja. Nagy előnye a magas szintű testreszabhatóság, amely széles körben történő alkalmazhatóságot biztosít. Csökkenő készletszint és selejtmennyiség elérése mellett támogatja az erőforrás-kihasználtság és a szállítási pontosság növelését. Alkalmazásával a termelési folyamatok átláthatóbbá és irányíthatóbbá válnak.

Kategória: Szoftver megoldások

Digitalizált karbantartás és rendelkezésre állás

Interaktív karbantartó és rendelkezésre állás rendszer

Az állásidő naplózó karbantartás követő rendszer feladata a termelésben lévő gépek állás idejének és állás okainak (logisztikai okokat is beleértve), pontos követése az elvégzett javítási munkák naplózása, és karbantartók munkájának koordinálása. Célja, hogy pontos képet kapjunk az egyes gépek állásban töltött idejéről az állás okairól, illetve a javítás menetéről, anyag és munkaráfordítás igényéről, nyilvántartja az egyes gépek karbantartás és mérnökség számára fontos adatlapjait.

IVSZ tagvállalat ISO 9001-es szabvánnyal rendelkezik
Kategória: Szoftver megoldások

CAM megoldások

EDGECAM, RADAN,ALPHACAM,VISI,WorkNC,NX

Az ipari digitalizáció elvárásait teljesítő, korszerű gépgyártási vagy akár bútorgyártási környezet nem képzelhető el az adott terület igényeihez szabott CAM megoldás nélkül. Az Enterprise Group PLM üzletága a legkülönbözőbb ipari területekre forgalmaz CAM megoldást, beleértve az alkatrészek forgácsolását, a szerszámgyártást, a lemeztechnológiai megmunkálásokat, vagy akár a fa- és bútoripari CNC forgácsolást. A forgalmazott megoldások jellemzője a speciális területi igények széleskörű lefedése.

Kategória: Szoftver megoldások

The Future Factory by AutSoft

SensorHUB

A SensorHUB egy termelésmenedzsment és optimalizáló platform, támogatja az alkalmazás tartományspecifikus adatgyűjtését és szolgáltatásfejlesztést az érzékelőhálózatok, az intelligens kliens eszközök és a felhőalapú háttér-környezetek felhasználására.

Kategória: Szoftver megoldások

FusionR SCC Ellátásilánc-menedzsment és integráció

FusionR SCC

Az R&R Software saját fejlesztésű FusionR SCC megoldása iparágtól függetlenül biztosít megbízható platformot az ellátási láncban magasabb, alacsonyabb, vagy azonos szinten elhelyezkedő üzleti partnerek között megvalósuló, akár nagy tömegű adatmegosztásra. Rugalmas sztenderd interfészeinek köszönhetően szinte bármilyen vállalatirányítási rendszerhez, vagy döntéstámogató és üzleti intelligencia eszközhöz integrálható.

IVSZ tagvállalat MKIK Modern Vállalkozások Program minősített szállító ISO 9001-es szabvánnyal rendelkezik
Kategória: Szoftver megoldások

Digitalizált raktár és szállítmányozás

IBCS RTLS + Pick by Voice

Pick by Voice automatizált raktári kiszedési rendszer: optimális útvonalon vezeti a kollégákat az alapanyagok tárhelyére + hangutasítások segítik a kiszedést. A beltéri valós idejű helymeghatározó rendszer (RTLS) 30 cm pontossággal megmondja, hogy egy polc hol található a raktáron vagy a gyáron belül. Virtuális szállítólevél az alapanyag logisztikájának (kiszedés, lerakás) követésére a vállalati ERP felé: az alkalmazottak a gyárban kihelyezett kijelzőkön ellenőrizhetik.

ISO 9001-es szabvánnyal rendelkezik
Kategória: Szoftver megoldások

Üzleti analitika (BA)

Üzleti analitika

Az R&R Software olyan üzleti analitika megoldásokat szállít, amelyek segítségével leegyszerűsíthető a vállalati tervezés és stratégiaalkotás, optimalizálhatók az üzleti folyamatok, és lerövidíthető a piaci változásokra adott reakcióidő. Az R&R Software IBM, Microsoft és Oracle technológiák, valamint nyílt forráskódú eszközök felhasználásával fejleszt és szállít korszerű üzleti analitikai megoldásokat, amelyekkel a vállalati működés minden addiginál pontosabban megismerhető és tervezhető.

IVSZ tagvállalat MKIK Modern Vállalkozások Program minősített szállító ISO 9001-es szabvánnyal rendelkezik
Kategória: Szoftver megoldások

VERK/400 vállalatirányítási rendszer

VERK/400 vállalatirányítási rendszer

Az R&R Software integrált, átfogó és testreszabott, iparág-specifikus funkciókat és képességeket biztosító vállalatirányítási megoldásokat fejleszt és szállít. A VERK/400 vállalatirányítási rendszer gyártó és termelő, nagykereskedelmi és logisztikai, valamint pénzügyi szolgáltató cégek, vállalatcsoportok és holdingok részére kínál átfogó, nagyvállalati funkciókat és képességeket.

IVSZ tagvállalat MKIK Modern Vállalkozások Program minősített szállító ISO 9001-es szabvánnyal rendelkezik
Kategória: Szoftver megoldások

SmartHand: szenzor alapú, intelligens gyártást optimalizáló megoldás

SmartHand

A SmartHand rendszer a munkavégzés mozdulatainak és a munkavégzés során végrehajtott mozgások digitalizálásával lehetővé teszi azok elemzését és optimalizálását, segíthet lerövidíteni az egyes munkamozdulatok időszükségletét és mi-lenne-ha típusú elemzésekkel meg is mutatná az egyes módosítások hatását a termelékenységre, illetve a termelési egység előállításának időszükségletére.

IVSZ tagvállalat ISO 9001-es szabvánnyal rendelkezik
Kategória: Szoftver megoldások

3D alapú, rugalmas, a gyártási folyamat egyes lépéseit oktató, interaktív VR training rendszer

VR Tanműhely

VR Tanműhely megoldásunk segítségével a gyártási tevékenységet folytató cégek könnyebben tudnak számos, őket érintő problémát megoldani: a rendelkezésre álló szakképzett munkaerő csökkenésével egyre nehezebb a szakmát, az adott elvégzendő tevékenységet tényleg ismerő dolgozókat találni, így mindenképpen képzésre van szükség – általában nagy számban, rövid idő alatt. Ehhez nincs elég oktató – és idő sem.

IVSZ tagvállalat ISO 9001-es szabvánnyal rendelkezik
Kategória: Szoftver megoldások

Informatika biztonság (Veritas)

Veritas System Recovery

Veritas System Recovery (VSR) Ipari PC/Szerver adatmentési megoldás, image készítés, biztonságos, gyors helyreállítás

ISO 9001-es szabvánnyal rendelkezik
Kategória: Informatikai és távközlési hardver eszközök

Beltéri helymeghatározó rendszer (IRID-RTLS)

RecoSense

Beltéri nem kötöttpályás anyag/eszköz/ember mozgások nyomonkövetése. Más helymeghatározó eszközöktől elérően infravörös tartományban dolgozunk, ennek előnyei: - kiemelt pontosság, akár 3D-ban, - nagy elemsűrűség, - zavartűrés. A kamera jeleit FPGA-val dolgozzuk fel, így a rendszer sebessége alkalmas lehet gyorsan mozgó tárgyak, (pl.: drónok) követésére is. A rendszer hardver és szoftver elemei teljesen saját fejlesztések. 100% problémára szabhatóság. Ingyenes demo.

ISO 9001-es szabvánnyal rendelkezik
Kategória: Szoftver megoldások

MARGARETA DeGu

MARGARETA DeGu - Biztonság az eszközök közötti kommunikációban

A MARGARETA DeGu eszközök és hálózati komponensek részére ad ki és menedzsel biztonsági tanúsítványokat. A tanúsítványok használatával magas szintű adatbiztonságot érhetünk el, mert az eszközök az egymás közötti kommunikáció során pontosan azonosítottak lesznek.

IVSZ tagvállalat ISO 9001-es szabvánnyal rendelkezik
Kategória: Szoftver megoldások

GLABs erőforrás alapú online időkapurendszer

GLABs online időkapu és supply chain management rendszer

Időkapu rendszer használatával külső partnerei/szállítmányozói egy online felületen keresztül regisztrálhatnak fel- és lerakodáshoz. Az időkapus érkezések, az Ön által előre meghatározott szabályok alapján történnek, a szabad rakodási kapacitás figyelembevételével. Az intelligens erőforrás managementnek köszönhetően szállítói csak a szabad kapacitás erejéig regisztrálhatják szállításaikat. Így garantáltan nem fog több szállítmány érkezni egyszerre, mint amennyit a raktár kezelni tud.

MKIK Modern Vállalkozások Program minősített szállító
Kategória: Rendszerintegráció

Saját fejlesztésű gyártósori adatgyűjtő/termelésfigyelő rendszer. Ipari robotkarok és szállítópályák

FactoryIQ online termelésfigyelő/adatgyűjtő szoftver és ipari robotkarok.

FactoryIQ saját fejlesztésű online adatgyűjtő rendszer. Beruházási költség nélküli havidíjas szolgáltatás. A gyártási folyamat bármely pontjáról, bárhol-bármikor információk láthatók. Teljesítményelemzés, selejtszám meghatározás, állásidők jelentése, tartályszintkapacitás, hőmérséklet értékek, átfolyás ellenőrzés, azonnali értesítések küldésére stb szolgáló szoftver. Robotcellákkal, szállítópályákkal komplett rendszereket is integrálunk.

Kategória: Informatikai és távközlési hardver eszközök

Berendezés szintű áram mérés - MEKH 1/2020 rendelet szerinti almérők telepítése

Berendezés szintű áram mérés

Az év elején megjelent 1/2020 MEH rendelet értelében 2022. január 1-től egyedileg mérni kell valamennyi 50kW-nál nagyobb névleges teljesítményű berendezés fogyasztását és a 100 kW-nál nagyobb leágazásokat. A mért értékeket 3G-n WIFI-n, vagy Ethernet hálózaton küldjük a központba. Megoldásunk alkalmasa a régi villanyórák integrálására és tud mérni víz és hőmennyiség fogyasztást is, valamint kapcsolatot tud teremteni az épületgépészeti berendezésekkel is.

ISO 9001-es szabvánnyal rendelkezik
Kategória: Szoftver megoldások

testreszabható gyártásfelügyeleti rendszer

WaMeWo

A WaMeWo különböző vezérlésekkel (például ipari robot, PLC) működő gyártógépek valós idejű, távoli monitorozását és historikus adatokon alapuló diagnosztikáját nyújtja non-invazív szoftvertechnológiai megoldások révén. A gyűjtött adatok átkódolását és értelmezését követően a gyár legszélesebb felhasználói spektrumát kielégítő funkcionalitást kínálunk: hasznos információkat a karbantartástól egészen a felsővezetői szint számára. Mindezt egyetlen kulcsrakész, moduláris rendszer jóvoltából.

Kategória: Informatikai és távközlési hardver eszközök

Iparág független gyártósori adatgyűjtés és központi kiértékelés akár Cloudban

INWA SR450 gyártósori adatgyűjtő

Az egyedi berendezések a gyártócégek legfontosabb vagyontárgyai, ugyanakkor sok esetben működésüket csak érzésre felügyeljük. Azaz konkrét információk híján megérzésre próbáljuk meghatározni, hogy mennyit termelt a gép, mennyire termelékeny a gépkezelő és mikorra kell ütemezni a karbantartást. A fenti kérdésekre automatikusan szenzorokkal és RFID technológiával gyűjtött adatokból adunk választ a gépkezelőtől függetlenül.

ISO 9001-es szabvánnyal rendelkezik
Kategória: Szolgáltatások / Menedzsment tanácsadás

ISMS / IBIR / ISO27001

Információbiztonsági irányítási rendszer

Információbiztonsági tanácsadás Kiszervezett információbiztonsági felelős

Kategória: Szoftver megoldások

WinDirect integrált vállalatirányítási szoftverrendszer

WinDirect integrált vállalatirányítási szoftverrendszer

A WinDirect a piacon meglehetősen különleges, nyílt rendszer, formabontó technológia. A hagyományos, "fekete doboz-szerű" rendszerekkel ellentétben a WinDirect-ben akár házon belül is lehetőség van átalakítani a folyamatokat, átdizájnolni felületeket, nyomtatványokat, új dinamikus kimutatásokat, listákat készíteni, vagy akár még tovább is fejleszteni a rendszert. Erős, magas színvonalú megoldás a termelésirányítás, készletezés, beszerzés, értékesítés, pénzügy, könyvelés területén.

MKIK Modern Vállalkozások Program minősített szállító
Kategória: Szoftver megoldások

CAD és CAE megoldások

Solid Edge, NX

A Solid Edge egy olyan 2D/3D CAD rendszer, mely a szinkronmodellezési technológia révén gyorsabb tervezést és revíziókezelést tesz lehetővé, valamint az importált adatok könnyebb kezelhetőségével segíti a cégeket, hogy jobban és gyorsabban tervezhessenek. Az NX egy olyan integrált CAD/CAM/CAE rendszer, mely lefedi a teljes tervezési, szimulációs és gyártási folyamatot, lehetővé téve ezáltal, hogy a vállalatok még gyorsabban és hatékonyabban tervezhessenek egyre jobb termékeket.

Kategória: Szolgáltatások / Projektmenedzsment

IT és egyéb funkcionális projekt menedzsment, üzleti integráció, átvezetés és átalakítás

Projekt Menedzsment

PMO tanácsadás és/vagy projekt menedzsment az egyszerű, ismétlődő projektektől a komplex migrációs/integrációs/transzformációs programokig, nagy gyakorlattal HR, bérszámfejtés, pénzügy, könyvelés, IT funkcionális területeken, szolgáltatóközponti környezetben.

IVSZ tagvállalat
Kategória: Szolgáltatások / Üzemeltetés

Beszerzési folyamat egészének, vagy elemeinek menedzselése szolgáltatási szint megállapodás alapján

Beszerzés-kiszervezés

Beszerzési folyamatelemek:Szállító felvétele,Szállítók kezelése,Szerződéskezelés,Versenyképes ajánlattétel,RFQ folyamat,PO létrehozás és leszállítás,PO teljesítés,AP megoldások,Dokumentumgyűjtés Szolgáltatás-portfólió:Konzultáció,Folyamattervezés,Vásárlások,háttériroda,Analitika,Smart Buy platform,Szerződés-életciklus kezelés,Automatizálás,robotizálás

IVSZ tagvállalat
Kategória: Szoftver megoldások

Digitális megoldás kereslet létrehozásától e-kereskedelmi platformig,logisztikától házhozszállításig

Digitális Értékesítés

Új digitális értékesítési csatornák beindítását kínáljuk a Softtek moduláris end-to-end szolgáltatásai, megoldásgyorsítói, kész integrációi és piacvezető kiskereskedelmi szoftverplatformok segítségével. A digitális kereskedelem teljes spektrumának lefedésével - a kereslet létrehozásától az e-kereskedelmi platformig, a háttér-logisztikáig, a házhozszállításig, a fizetésekig és az elemzésig - segítjük egy korszerű digitális kereskedelmi megoldás megvalósítását.

IVSZ tagvállalat
Kategória: Szolgáltatások / IKT tanácsadás

IT infrastruktúra menedzsment széleskörű szolgáltatás-portfólióval, 24x7 rendelkezésreállással

ITIM

Menedzselt munkahely:Service Desk,Asztali támogatás,VIP támogatás,Hálózat és távközlés,Adat- és hanghálózat,Architektúra és optimalizálás IT üzleti folyamatok:IT eszközök életciklus-kezelése,ITIL tanácsadás,Költség- és eszközkezelés Felhőszolgáltatások:Tanácsadás,Implementáció,migráció és transzformáció,Privát és nyilvános felhőalapú tárhely,Monitoring Adatközpontok:Szerverek,Adatbázisok,Tárolás,Biztonsági mentés,Virtualizáció,Monitoring,Tervezés,CPD építés és migráció

IVSZ tagvállalat
Kategória: Szoftver megoldások

Ellátói lánc technológiai megoldások, projektek, tanácsadás / képzés, kiszervezés, támogatás

Digital Supply Chain

Gyártóknak: Igénytervezés,Promóció kezelés,Termelés/terjesztés tervezés,Készlet/feltöltésoptimalizálás,Rendelés priorizálás,Raktárkezelés,Értékesítés és üzemeltetés kezelése,Kiskereskedelem-gyártás együttműködés Kiskereskedőknek: Igénytervezés,Feltöltés,Promóció- és értékesítés kezelés,Planogram kezelése,Áru elrendezés,Újratöltés optimalizálás,Szállítás menedzsment,Raktárkezelés,Munkaerő menedzsment Logisztikai szolgáltatóknak: Igénytervezés,Feltöltés,Szállítási menedzsment,Raktárkezelés

IVSZ tagvállalat
Kategória: Szoftver megoldások

Felhőalapú IoT megoldás operatív-, információtechnológia és közösségi média integrálási lehetőséggel

blauLabs

Felhőalapú IoT megoldás operatív- és/vagy információtechnológia integrálási lehetőséggel. Közös platformra gyűjtheti és integrálhatja az ipari forrásokból, IoT-eszközökből és információkezelő rendszerekből származó adatokat. Fejlett valós idejű elemzéseket végezhet,valamint könnyen érthető diagramok és kimutatások segítségével értelmezheti az operatív folyamatokat. Riasztást követően manuálisan, vagy automatizált folyamatok segítségével közbeavatkozhat, ha egy paraméter túllépi a küszöbértéket.

IVSZ tagvállalat
Kategória: Szolgáltatások / Menedzsment tanácsadás

Ipar 4.0 képzés

Ipar 4.0 képzés

Tartalmas gyakorlati foglalkozásokkal színesített, engedélyes képzéseinkkel állunk Megbízóink rendelkezésére. Ipar 4.0 képzéseink a téma széles spektrumát fedik le, átfogó ismeretek nyújtanak.

IFKA Magyar Multi Program minősített tanácsadó
Kategória: Szoftver megoldások

ADATBIZTONSÁG

ADATBIZTONSÁG

Megoldásunk a különböző ipari rendszerekből összegyűjtött "zaj" jellegű adatokból hasznos információt állít elő, melynek kiértékelésével a gyártók biztosíthatják gépeik megfelelő és hitelesen dokumentált működését, ezáltal javítva versenyhelyzetüket.

IFKA Magyar Multi Program minősített tanácsadó
Kategória: Szoftver megoldások

KÉPFELDOLGOZÁS A MINŐSÉGBIZTOSÍTÁSBAN

KÉPFELDOLGOZÁS A MINŐSÉGBIZTOSÍTÁSBAN

A Falcon-Vision berendezései az érintés nélkül végzett, azonnali eredményeket adó mérések révén kiválóan megfelelnek a 100%-os mindenre kiterjedő képi minőségellenőrzéssel szembeni elvárásnak.

IFKA Magyar Multi Program minősített tanácsadó
Kategória: Szoftver megoldások

AUTOMATIZÁLÁS, ROBOTIKA

AUTOMATIZÁLÁS, ROBOTIKA

A DigiLean Competence Hub automatizálási csapata tapasztalatai segítségével minden esetben nagy megbízhatóságú, magas rendelkezésre állású, költséghatékony berendezéseket szállít megrendelőinknek.

IFKA Magyar Multi Program minősített tanácsadó
Kategória: Szoftver megoldások

IOT MEGOLDÁSOK

IOT MEGOLDÁSOK

A folyamatok digitalizációja és optimalizációja a gyártói láncok átláthatóvá és összefoghatóvá tételét szolgálja, ezáltal megvalósulhat a gyártási folyamatok teljes körű lefedése és az adott ipari szektor munkafolyamatai köré épített intelligens megoldások bevezetése.

IFKA Magyar Multi Program minősített tanácsadó
Kategória: Szoftver megoldások

FOLYAMATSZIMULÁCIÓ

FOLYAMATSZIMULÁCIÓ

A versenyképességnövelés alapja a rendkívül bonyolult termelési és logisztikai rendszerek optimalizálása. Eseményalapú anyagáram-szimulációs modellezés és a kapcsolódó részletes adatelemzés. A modellezett rendszer bizonytalan környezetbeli viselkedésének elemzése.

IFKA Magyar Multi Program minősített tanácsadó
Kategória: Szoftver megoldások

VALÓS IDEJŰ INTRALOGISZTIKA

VALÓS IDEJŰ INTRALOGISZTIKA

A Pozi ipari termelési folyamat monitoring rendszer valós időben azonosítja és pozícionálja az ellátási lánc minden elemét, azonnali és pontos választ nyújtva ezáltal a gyártáslogisztika legfontosabb kérdésére: mi hol van?

IFKA Magyar Multi Program minősített tanácsadó
Kategória: Szolgáltatások / Menedzsment tanácsadás

Lean és TPM rendszerépítés, szervezetfejlesztés

Lean és TPM rendszerépítés, szerveetfejlesztés

Hatékony és fenntartható termelési rendszereket hozunk létre vagy indítunk újra, beleértve a szervezet minden szintjének fejlesztését is. Képzések és tanácsadási programok szinte határtalan sorozatával állunk Ügyfeleink rendelkezésére.

IFKA Magyar Multi Program minősített tanácsadó
Kategória: Szoftver megoldások

CHEQ - Digitális Belső kommunikációs eszköz

CHEQ - Belső kommunikációs chat platform

A CHEQ bot a visszatérő kérdéseket 0-24 automatikusan megválaszolja. Így a HR-nek és a vezetőknek több idejük jut az egyedi kérdésekre. A PULSE modullal ráadásul monitorozhatják a vállalati hangulatot is - teljesen papírmentesen. Csupán a dolgozók okostelefonja szükséges hozzá. Elérhető Viber és Microsoft TEAMS platformokon külön alkalmazás telepítése nélkül. Válts te is és biztos lehetsz: A CHEQ-kel a vezetői üzenetek mindig célba érnek!

IVSZ tagvállalat
Kategória: Szoftver megoldások

Creo Software

Creo Software

A Creo Software kiváló minőségű web alapú üzleti szoftvert és üzleti intelligenciát szállít. Mi segítünk üzleti munkafolyamataid tökéletesítésében, rugalmas és sokoldalú szoftvered kifejlesztésében, üzleti adataid feldolgozásában, hogy analitikusan tervezhesd meg a rövid- és hosszútávú stratégiád.

IVSZ tagvállalat
Kategória: Szoftver megoldások

FusionR CRM TeleSales telefonos értékesítési és marketing megoldás

FusionR CRM TeleSales

Az R&R Software FusionR CRM TeleSales rendszere 2017 óta a szélesíti a cég termékportfólióját. A FusionR CRM TeleSales rendszer az R&R Software Zrt. 1991 óta folyamatosan gyűjtött üzleti tapasztalataira és a legmodernebb technológiai alapokra építkezik: célja a telefonos értékesítési-marketing, és ügyfélszolgálati csatorna támogatása, irányítása és felügyelete. A FusionR CRM TeleSales megoldás a FusionR operatív CRM termékcsalád integráns részeként, vagy attól függetlenül is használható.

IVSZ tagvállalat MKIK Modern Vállalkozások Program minősített szállító ISO 9001-es szabvánnyal rendelkezik
Kategória: Szoftver megoldások

FusionR CRM SSP Kereskedelmi, „Business to Business” önkiszolgáló ügyfélportál

FusionR CRM SSP

Az R&R Software Zrt. FusionR CRM SSP megoldása 2020 óta a szélesíti a cég termékportfólióját. A megoldás az R&R Software Zrt. 1991 óta folyamatosan gyűjtött üzleti tapasztalataira és a legmodernebb technológiai alapokra építkezik: célja vállalatok közötti üzleti tevékenység hatékonyabbá és átláthatóbbá tétele, a termékek és szolgáltatások elérésének megkönnyítése. A FusionR CRM SSP megoldás a FusionR operatív CRM termékcsalád részeként, valamint attól függetlenül is használható.

IVSZ tagvállalat MKIK Modern Vállalkozások Program minősített szállító ISO 9001-es szabvánnyal rendelkezik
Kategória: Szoftver megoldások

FusionR CRM SFA vállalati mobilitás megoldás

FusionR CRM SFA

Az R&R Software Zrt. FusionR CRM SFA mobil vállalati alkalmazása a 2002 óta folyamatosan gyűjtött mobil üzleti tapasztalatra, és a legmodernebb technológiai alapokra építkezik. Korszerű Android és Apple okostelefonok és táblagépek alkalmazásával, platformfüggetlenül teszi lehetővé a terepen dolgozó munkatársak támogatását, feladataik szervezését, ellenőrzését. Automatikus adatreplikáció révén akkor is működőképes, amikor térerő híján épp nem érhető el mobil adatkapcsolat.

IVSZ tagvállalat MKIK Modern Vállalkozások Program minősített szállító ISO 9001-es szabvánnyal rendelkezik
Kategória: Szoftver megoldások

Gyártás fejlesztési és modernizációs tanácsadás

digitális ikerpár modelleken keresztül validáljuk a "jövő gyára" koncepciókat

Gyártósorok, gyártócellák és intralogisztikai rendszerek működésének, állapotának mélyebb megértéséhez szimulációs eljárásokat használunk. Ez nem csak a tervezéskor, hanem már az ötlet szakaszában segít minket abban, hogy pontosabb képet kapjunk a jövőbeli működésről. A tervezett koncepcionális gépegységek a valósághoz nagyon közeli fizikai és viselkedési jelelmzőket kapnak, így 90% feletti pontosságot tudunk elérni a modellezésben.

Kategória: Szoftver megoldások

Farmakológiai adatelemző rendszer

Farmakológiai adatelemző rendszer

Kérjük olvassa el a megoldást bemutató bejegyzésünket honlapunkon: https://neuronsolutions.hu/20200929-mesterseges-intelligencia-alkalmazasa-a-richter-farmakologiai-kutatasaiban/

IVSZ tagvállalat
Kategória: Szoftver megoldások

WorkflowGen folyamatmenedzsment rendszer

WorkflowGen

Kiemelt termékünk a WorkflowGen mely egy web-alapú, üzleti folyamatokat támogató, ERP rendszerekhez kiválóan illeszthető, rugalmasan testre szabható keretrendszer. Használatával optimalizálhatók a vállalati folyamatok, így növelhető a cég működésének hatékonysága és jelentős mértékben csökkenthetők a szolgáltatások és termékek előállításának átfutási ideje. A cégen belül átláthatóan szabályozhatóvá válnak a különféle munkafolyamatok és optimálisabban eloszthatók a dolgozói erőforrások.

IVSZ tagvállalat
Kategória: Szolgáltatások / IKT tanácsadás

Online marketing menedzsment

marketing menedzsment

Marketing tanácsadás és menedzsment

IVSZ tagvállalat MKIK Modern Vállalkozások Program minősített szállító
Kategória: Szolgáltatások / IKT tanácsadás

IKT tanácsadás

IKT tanácsadás

Magasan képzett, IT területen sok év szakmai tapasztalattal rendelkező kollégáink széles körben tudnak IKT tanácsadást nyújtani vállalkozások IT megoldásaihoz.

IVSZ tagvállalat MKIK Modern Vállalkozások Program minősített szállító
Kategória: Szoftver megoldások

Egyedi Webáruház

Egyedi fejlesztésű webáruház

Egyedi fejlesztésű rendszereinkkel bármilyen igényt ki tudunk elégíteni, alkalmazkodva az adott vállalkozás már meglévő szoftveres megoldásaihoz és egyéb egyedi folyamataihoz. Számtalan e-kereskedelmi rendszer tervezésében és fejlesztésében vettünk már részt.

IVSZ tagvállalat MKIK Modern Vállalkozások Program minősített szállító
Kategória: Szoftver megoldások

Weboldal, mint marketing eszköz

Weboldal

Egyszerűbb portfólió, céges weboldalaktól az egyedi tervezésű komplexebb weboldalakra van megoldásunk. Marketing szemléletettel állunk a projekthez a webes megjelenésre inkább csak egy alapvető marketing eszközként tekintve. Több 100 referenciával rendelkezünk.

IVSZ tagvállalat MKIK Modern Vállalkozások Program minősített szállító
Kategória: Szoftver megoldások

Felhő alapú vállalatirányítási rendszer

Felhő alapú vállalatirányítási rendszer

Teljes mértékben a vállalkozás működéséhez igazítjuk rendszereinket, teljeskörű folyamatátvilágítással.

IVSZ tagvállalat MKIK Modern Vállalkozások Program minősített szállító
Kategória: Szoftver megoldások

E-szállítólevél

Elektronikus felhő alapú szállítólevél kezelő szoftver

A papír alapú szállítólevelek kezelését teljes mértékben kiváltja felhő alapú szoftverünk, naprakészen, adminisztratív terheket csökkentve. A rendszer integrálható már meglévő készletnyilvántartó, számlázó és egyéb szoftverekkel.

IVSZ tagvállalat MKIK Modern Vállalkozások Program minősített szállító
Kategória: Szoftver megoldások

E-munkalap

Elektronikus felhő alapú munkalap készítő szoftver

A papír alapú munkalapok kezelését teljes mértékben kiváltja felhő alapú szoftverünk, naprakészen, adminisztratív terheket csökkentve, átláthatóságot, eredményességet növelve. A rendszer integrálható már meglévő készletnyilvántartó, számlázó és egyéb szoftverekkel.

IVSZ tagvállalat MKIK Modern Vállalkozások Program minősített szállító
Kategória: Szoftver megoldások

SAP Gyártástervezés, ütemezés, operatív vállalatirányítás

SAP S/4HANA

Mit jelent az Ipar 4.0 nyújtotta lehetőségek kiaknázása az SAP termékeiben? Az IoT, mint platform és kapcsolódó szolgáltatáscsomag révén standard integrációt biztosítunk a gyártásirányítási rendszer felé, ezáltal a gépekből kinyert adatokat nem csak megjeleníteni tudjuk, hanem az előre definiált szabályok alapján különböző üzleti eseményeket, tranzakciókat tudunk automatikusan elindítani, vagy akár kikényszeríteni. Bővebben: https://sway.office.com/JCWIO3lu3c6uDGW6?ref=Link

IVSZ tagvállalat
Kategória: Szoftver megoldások

SAP Logisztikai üzleti hálózat

SAP Logistics Business Network

Ellátási lánc kollaborációs platform segítségével az ellátási láncok végrehajtásában közreműködő felek elérik a számukra fontos információkat és funkciókat, adatokat tudnak bevinni, valamint szenzor adatokat tudnak megosztani, biztosítva ezzel a teljes transzparenciát partnereik számára. Bővebben: https://sway.office.com/vNrAXZeD9crf3J8V?ref=Link

IVSZ tagvállalat
Kategória: Szoftver megoldások

SAP Telephelyi logisztika

SAP Yard Logistics

SAP Yard Logistics rendszer képes hozzá segíteni a vállalatokat telephelyeik hatékonyságnöveléséhez modalitástól, üzemmérettől és komplexitástól függetlenül a munkafolyamatok automatizálásával, szenzoradatok automatikus feldolgozásával és telephelyi berendezések vezérlésével, valamint az ellátási láncok végrehajtásában közreműködő felek közötti digitális információcsere biztosításával. Bővebben: https://sway.office.com/abmMz5HL5KxVyJU9?ref=Link

IVSZ tagvállalat
Kategória: Szoftver megoldások

SAP Raktárirányítás

SAP Extended Warehouse Management

Raktárirányítási rendszer, mely képes az összes gyártási, késztermék kezelés és cross-dock folyamathoz kapcsolódó raktári tevékenységek (bevételezés, készletkezelés, hozzádott értékű szolgáltatások, kiadás) támogatására árutípustól és volumentől függetlenül. Bővebben: https://sway.office.com/ByknMCTwVQEHqOHq?ref=Link

IVSZ tagvállalat
Kategória: Szoftver megoldások

SAP Fuvarirányítás

SAP Transportation Management

"Fuvarirányítási rendszer, mely képes áruszállítási tevékenység teljeskörű szervezésére, végrehajtásának vezénylésére és a folyamat lezárásaként a költségek, bevételek elszámolására. Bővebben: https://sway.office.com/lnlyM4bnvgFKAAx8?ref=Link"

IVSZ tagvállalat
Kategória: Szoftver megoldások

SAP Egészségvédelem Biztonságtechnika és Környezetvédelem

SAP Environment Health and Safety

A moduláris felépítésű de egységes platformra épülő SAP EHS megoldások egészségvédelmi, biztonságtechnikai és környezetvédelmi folyamatok egy rendszerben töréténő digitalizációját támogatják. Az SAP EHS modulok lehetővé teszik, hogy a vállalat jobban felkészült, kisebb kockázatot vállaló legyen és proaktív módon feleljen meg az EBK követelményeknek. Bővebben: https://sway.office.com/P74xMALlFhAMBGCt?ref=Link

IVSZ tagvállalat
Kategória: Szoftver megoldások

SAP Internet of Things

SAP Internet of Things

Az Ipar 4.0 és a digitális transzformáció a gyártást és az ellátási láncot érintően az elkövetkező években egyre nagyobb teret nyer, köszönhetően az IoT, Edge adat feldolgozás, Mesterséges Intelligencia és az 5G technológiák elterjedésének köszönhetően. Az SAP legújabb szoftveres megoldásai már ezen technológiákból származó előnyöket is beépítik az alkalmazásaikba. Bővebben: https://sway.office.com/1bxtLlxdgr63vooe?ref=Link

IVSZ tagvállalat
Kategória: Szoftver megoldások

SAP Termék életciklus menedzsment

SAP Enterprise Product Development

Az SAP Termék életciklus menedzsment szoftvercsalád az alkatrészek, termékek, a tervezési folyamatok és azok mentén felhalmozott tudás rögzítését támogatják. A különböző részlegek, felelősök munkáit lehetséges koordinálni a vállalaton belül, úgy mint a mechanikai, elektronikai/elektromos, 2D/3D vizualizáció és a szoftver tervezés egy nézetbe való rendezése. Bővebben: https://sway.office.com/YZWN5a3EOAfDhL4P?ref=Link

IVSZ tagvállalat
Kategória: Szoftver megoldások

SAP Logisztikai és üzleti tervezés

SAP Integrated Business Planning

Az SAP IBP megoldása valós idejű ellátási lánc tervezést tesz lehetővé a vállalatok számára. A szervezet döntéshozóit egy konszenzusos terv létrehozásában segíti. A fókuszban az S&OP és kereslet tervezés, a készlet optimalizálás, a rövidtávú operatív logisztikai tervezés és az ellátási lánc áttekinthetőségét biztosító "control tower" képességek állnak. Bővebben: https://sway.office.com/s9L8nXF0HAFPtUNM?ref=Link

IVSZ tagvállalat
Kategória: Szoftver megoldások

SAP Gyártásirányítás

SAP Digital Manufacturing Suite

"Az SAP Digital Manufacturing Suite egy robosztus, jól skálázható, vállalati szintű gyártásirányító (MES - Manufacturing Execution System) megoldás csomag, amit a napjaink termelési kihívásainak megfelelni igyekvő gyártóinak ajánlunk. Az SAP Gyártásirányítás segítségével kontrollálni lehet a gyártószintet az elemi műveletekig bezáróan. Bővebben: https://sway.office.com/rlG7K0ua5ZUg0iNA?ref=Link"

IVSZ tagvállalat
Kategória: Szoftver megoldások

Beszerzési Hálózatok

SAP Digital Supplier Network

Minden szállítóval való együttműködés során a megrendeléseket és a számlákat el kell juttatni a vállalatirányítási rendszerből a szállítóhoz és fordítva. Az intelligens vállalatok, amelyek élen járnak a digitális átalakulásban, a szállítókkal való együttműködést is digitális platformon végzik. Az SAP Digitális Szállítói Hálózata (SAP Digital Supplier Network) a világ legnagyobb B2B kereskedelmi hálózata. Bővebben: https://sway.office.com/NcPT4Vu5yF5sm34h?ref=Link

IVSZ tagvállalat
Kategória: Szoftver megoldások

Direkt anyag beszerzés

SAP Ariba Strategic Sourcing Suite

Napjaink, globális gazdaságában a vállalatok közötti (B2B) ellátási láncok egyre fontosabb szerepet játszanak a nyereség, a megtakarítások és a versenyelőny növelésében. Eddig nem létezett olyan hatékony, digitális megoldás a közvetlen anyagok együttes beszerzésére, amely a teljes beszerzési folyamatot lefedi egyetlen platformon, továbbá minden kiadási kategóriában alkalmazható. Az SAP Ariba Stratégiai Beszerzési csomagmegoldásról bővebben: https://sway.office.com/v8ruI647FfftWanj?ref=Link

IVSZ tagvállalat
Kategória: Szoftver megoldások

Informatikai fejlesztés

Informatikai fejlesztés

- mobil alkalmazások fejlesztése, - webes és/vagy mobil tartalomszolgáltatói rendszerek kialakítása, - oktatási és tanácsadói szolgáltatások, - webfejlesztés - komplex vállalatirányítási-, adatbázis, térinformatikai rendszerek fejlesztése, - múzeumtechnológiai és oktatási rendszerek fejlesztése - arculat készítése - UX/UI tervezés - animációk gyártása

IVSZ tagvállalat ISO 9001-es szabvánnyal rendelkezik
Kategória: Szoftver megoldások

PTC Mathcad Professional: műszaki számítások elvégzése, megosztása és dokumentálása

PTC Mathcad Professional

Több mint 250000 ipari szakember használja a Mathcad-et világszerte műszaki számítások elvégzésére, megosztására és dokumentálására. A Mathcad lehetővé teszi olyan mérnöki dokumentációk létrehozását amelyek egyértelműen tükrözik a tervezői szándékokat, és megfelelnek a szabványoknak, előírásoknak. A Mathcad segítségével méretezésekkel vezérelt, automatikusan frissülő, interaktív 3D-s Creo konstrukciók hozhatók létre.

IVSZ tagvállalat MKIK Modern Vállalkozások Program minősített szállító ISO 9001-es szabvánnyal rendelkezik
Kategória: Informatikai és távközlési hardver eszközök

Ipari Kijelző Rendszer

PRICER Ipari Kijelző Rendszer

A PRICER Ipari Kijelző Rendszer olyan e-papír alapon működő integrált kijelző rendszer, amely kiváltja a hagyományos papíron megjelenített információkat, kiküszöböli az emberi hibákat. FŐBB JELLEMZŐI: innovatív „e-ink” technológia; valós idejű adatmegjelenítés; alacsony energiafogyasztású kijelzők (magas elem élettartam 15év); kétirányú kommunikáció; extra funkciók (smart kijezők, pick by light, indoor GPS)

MKIK Modern Vállalkozások Program minősített szállító ISO 9001-es szabvánnyal rendelkezik
Kategória: Szoftver megoldások

Egyedi komplex felhő alapú fejlesztések, kereskedelmi rendszerek, weboldalak, marketinggel

Egyedi felhő alapú fejlesztés

Legnagyobb erősségünk, hogy meglévő rendszerek eldobása nélkül tudunk olyan migrációs folyamatokat, rendszer integrációt végezni, hogy az adott vállalkozás működésében észrevétlenül vezetünk be hatékony IT megoldásokat. Továbbá külön marketinges részlegünk más szemlélettel is tudja támogatni megoldásainkat.

IVSZ tagvállalat MKIK Modern Vállalkozások Program minősített szállító
Kategória: Szolgáltatások / IKT tanácsadás

IT biztonsági tanácsadás

IT biztonsági tanácsadás

15+ éve foglalkozom IT és információbiztonsági megoldásokkal. Több multivállalatnál, a KKV szektorban, valamint a közszférában is IT biztonsággal kapcsolatos tanácsadási- és rendszerintegrációs tevékenységeket végeztem, így összesen csaknem 100+ projektfeladatot hajtottam végre az évtizedekben.

Kategória: Szoftver megoldások

eVIR Vállalatirányítási Információs Rendszer

eVIR Vállalatirányítási Információs Rendszer

Az eVIR vállalatirányítási rendszer komplett és komplex megoldást kínál magyarországi mikro-, kis-, és középvállalatok részére, a kereskedelmi-szolgáltató terület széleskörű támogatásával. Belső B2B és külső B2C webshopok támogatásával könnyen, gyorsan, egyszerűen lehet kiterjeszteni a fizikai üzletekben szerzett tapasztalatokat az Internetes kereskedelemre is.

MKIK Modern Vállalkozások Program minősített szállító
Kategória: Informatikai és távközlési hardver eszközök

Multispektrális kamera

Phase One Rainbow

Multispektrális kamerarendszer a nem látható fénytartományban ad lehetőséget vizsgálatokra számos felhasználási területen. Ipari gyártástechnológiák ellenőrzéséhez, bűnügyi és orvosi vizsgálatok során, műtárgyak elemzéséhez is használható.

IVSZ tagvállalat
Kategória: Szoftver megoldások

abas ERP

abas ERP

Értékesítés, Beszerzés, raktárkezelés, Gyártástervezés, Elő,-utó kalkuláció, Kontrolling, menedzser információk, Tárgyi eszköz kezelés, Pénzügy-Számvitel, Automatikus online adat szinkronizáció az adatbázisok között, abas Connector - Ipar4.0 megoldás, abas BPM Workflow Eszköztár,PDM Eszköztár, Dashboard (BI)

Kategória: Szoftver megoldások

fiREG - Ha te is utálod a papírozást...

Elektronikusan vezetett, papírmentes tűzvédelmi nyilvántartás vállalatoknak

Papírmentesítjük, felhőbe és okostelefonba költöztetjük a tűzvédelmi szakma óriási dokumentációs terheit, mellyel igazoltan akár 20-50%-os hatékonyságnövekedés érhető el.

Kategória: Szoftver megoldások

IoT adatgyüjtés és vizualizáció

ERM - Enterprise Resource Monitoring

www.smartmonitoring.hu https://www.smartmonitoring.hu/hokozpont-tavfelugyelet/

ISO 9001-es szabvánnyal rendelkezik
Kategória: Szoftver megoldások

JobCtrl

Automatizált vállalati munkaidő dokumentálás

A JobCTRL® eredményes eszköz az egyéni- és vállalati hatékonyság növelésére, a munkafolyamatok mérésére és a dolgozók motiválására. A módszertan, szoftver és szolgáltatás együttese valós időben biztosítja minden szervezet átláthatóságát, alkalmazható minden iparágban és munkahelyi környezetben. A JC360 teljeskörűen dokumentálja a munkavégzéssel töltött időt, történjen az irodában, ügyfélnél, fizikai munkavégzés során vagy távmunkában.

IVSZ tagvállalat ISO 9001-es szabvánnyal rendelkezik
Kategória: Szolgáltatások / Gyártási és Műszaki tanácsadás

3DSteelprint

3D fém alapú additív gyártás

3DSteelprint egy átfogó, fém alapú additív gyártásra épülő szolgáltatás, mely átfogó megoldást nyújt a projekt indításától, a tervezésig, előkészítésig, a gyártáson és utómunkálatokon át egészen a csomagolásig.

IVSZ tagvállalat ISO 9001-es szabvánnyal rendelkezik
Kategória: Szoftver megoldások

Warehouse Management Solution

Warehouse Management Solution

Az ERP-vel integrált vonalkódos raktári rendszer segítségével a készletek, anyagok mozgása valós időben nyomon követhető.

Kategória: Szoftver megoldások

Yard Management

Yard Management

A felügyeleti rendszer teszi lehetővé, hogy a járműveket, objektumokat nyomon tudjuk követni a gyártelepre való beérkezéstől egészen addig, amíg a hozzájuk rendelt feladatokat teljesítve elhagyják a gyártelepet. Ugyancsak a felügyeleti rendszerben valósul meg a valós idejű információáramlás, a rakodók foglaltságának nyomon követése és a valós idejű kommunikáció is.

Kategória: Szoftver megoldások

PenTera – behatolásteszt kattintással

Pcysys teljesen automatizált red teaming biztonsági tesztelés

Egy egy napos, pár órás automatizált red teamként a Pcysys PenTera lényegében a teljes pentesztelő csapatot tudja helyettesíteni. Pár óra alatt kész az összegző riport a lehetséges támadási módokról, miközben a meglevő hálózati védelmi megoldások is aktívan érzékelik a támadásokat így egyszerre több rendszer működését tudjuk jól ellenőrizni és áttekinteni.

Kategória: Szoftver megoldások

Hatékonyságnövelés a munkavállalókon keresztül

Kompetencia és képzésmenedzsment szoftver

Az ease++ Competency egy szervesen összefüggő rendszerben regisztrálja és menedzseli a vállalat összes tevékenységének kompetenciaigényét, a munkatársak kompetenciáit és kompetenciáik érvényességét, a kompetenciaszerzéshez és megújításhoz szükséges képzéseket, valamint a munkavállalók teljesítményértékelését.

IVSZ tagvállalat MKIK Modern Vállalkozások Program minősített szállító ISO 9001-es szabvánnyal rendelkezik
Kategória: Szoftver megoldások

Hatékonyságnövelés a munkavállalókon keresztül

Szabadságigénylés és engedélyezés szoftver

A modul folyamatosan elérhető felülete megfelel a vállalaton belüli szervezeti egységek (pl. termelésirányítás, HR és a termelésben dolgozók) kényelmi szempontjainak. Már a távollétigény leadásának pillanatában igazodhatunk a vállalat munkaerő-kapacitás igényeihez. Az igények jóváhagyása azonnal elvégezhető, amiről a rendszer azonnal értesítést küld.

IVSZ tagvállalat MKIK Modern Vállalkozások Program minősített szállító ISO 9001-es szabvánnyal rendelkezik
Kategória: Szoftver megoldások

Hatékonyságnövelés a munkavállalókon keresztül

Munkaidő-nyilvántartó szoftver

Vállatok számára kifejlesztett munkaidő-nyilvántartó és beosztástervező szoftver. Érkezéstől a távozásig, a különböző jogcímű távollétadatok figyelembevételével másodpercre pontosan gyűjti a munkaidő adatokat. Közvetlen és valós idejű interface a bérszámfejtő és vállalatirányítási rendszerek felé.

IVSZ tagvállalat MKIK Modern Vállalkozások Program minősített szállító ISO 9001-es szabvánnyal rendelkezik
Kategória: Informatikai és távközlési hardver eszközök

Biztonságtechnikai és hőképalkotó megoldások

Biztonságos beléptetőrendszer megoldások

Ingyenes szakmai felmérést és tanácsadást követően, cégünk a GDPR megfelelést szem előtt tartva segít Önnek a(z)… beléptető rendszerek telepítésében, és korszerűsítésében; munkavégzés teljes területén történő mozgások regisztrációjában; teljes körű látogató managementben; jövőállóság megteremtésében érintésmentes hőkamerás beléptetésben, maszkviselés ellenőrzésében (AI funkció segítségével)

IVSZ tagvállalat MKIK Modern Vállalkozások Program minősített szállító ISO 9001-es szabvánnyal rendelkezik
Kategória: Szoftver megoldások

Gyár és robotszimulációs megoldás

Visual Compontnents

A Visual Components a világ legnagyobb gyártói által széles körben alkalmazott plant simulation megoldás. A szoftver több, mint 2000 3D-s gyártóeszköz és robot intelligens modelljét tartalmazza, amik segítségével pillanatok alatt építhetők fel komplex gyáregységek. A gyártási környezet működéséről részletes riportok készíthetők, a gyár működése, interaktív VR élménnyel is megjeleníthető.

IVSZ tagvállalat MKIK Modern Vállalkozások Program minősített szállító ISO 9001-es szabvánnyal rendelkezik
Kategória: Szoftver megoldások

Windchill- Integrált gyártási folyamat menedzsment

WINDCHILL

A digitális átalakulás manapság már elengedhetetlen a gyártók számára. Kezelje egységesen a CAD adatokat, a tervezési (EBOM), gyártási (MBOM) és szerviz (SBOM) darabjegyzéket (BOM), verifikálja a termékeket a beágyazott vizualizáció segítségével. Kezelje hatékonyan a termék variációkat!

IVSZ tagvállalat MKIK Modern Vállalkozások Program minősített szállító ISO 9001-es szabvánnyal rendelkezik
Kategória: Szoftver megoldások

Infor LN Vállalatirányítási rendszer

Infor LN

Az Infor LN egy egyedülálló ERP megoldás komplex gyártásra és akár több telephelyen vagy több cégben történő megosztott műveletekre optimalizálva. Világszerte több ezer vállalat választotta már a több mint 25 éves gyártási tapasztalattal rendelkező vállalatirányítási rendszert a kis és közepes méretű vállalkozásoktól kezdve a globális nagyvállalatokig.

IVSZ tagvállalat MKIK Modern Vállalkozások Program minősített szállító ISO 9001-es szabvánnyal rendelkezik